Klaar om
te Doen?

Wij zijn er
voor jou

Over Doen

Doen Uitzendorganisatie BV is in 2004 opgericht en staat voor Daadkracht, Opmerkzaam, Expertise, No Nonsense! Daadkracht, oog voor de persoon en een doeners mentaliteit. We zijn een compacte organisatie, met korte lijntjes en een vast aanspreekpunt. Daardoor zijn we in staat alert én flexibel in te spelen op aanvragen van onze relaties.

Op de arbeidsmarkt gaan we elke uitdaging aan. Zien en benutten we kansen, zodat we een toegevoegde waarde creëren voor opdrachtgever en kandidaat. Hierbij verliezen we het menselijke aspect, de persoonlijke interesse naar zowel kandidaat als opdrachtgever, nooit uit het oog. Want alleen door verder te kijken dan alleen naar het CV kun je iemand pas écht leren kennen en écht goed matchen met het juiste bedrijf. De ideale kandidaat voor iedere vacature. Daar gaan we bij Doen Uitzendorganisatie voor.

Het team

Word jij onze nieuwe collega? Neem dan contact met ons op!

Richard Pinckaers

Business Unit Manager

+31 (6) 50624411

richard@doenuitzend.nl

LinkedIn

Edwin Ummels

Adviseur Arbeidsbemiddeling

+31 (6) 82350617

edwin@doenuitzend.nl

LinkedIn

Mina Wardak

Recruiter

+31 (6) 34265259

mina@doenuitzend.nl

LinkedIn

De beste werknemer voor jouw bedrijf? Gewoon een kwestie van Doen!

Het vinden van een geschikte medewerker, dat is gewoon een kwestie van Doen. Onze Doeners kennen de branche door en door en zijn ijzersterk in bemiddelen. Na een succesvolle bemiddeling garanderen we een medewerker bovendien maximale ondersteuning in zijn baan.

Kennismaken?

De nieuwste
vacatures in
je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en mis niets.