We zeggen wat we Doen en Doen wat we zeggen

Doen-uitzend-schilderwerker-banner-half

Personele vraagstuk oplossen, daar Doen we het voor

We zijn een compacte organisatie, met korte lijntjes en een vast aanspreekpunt. Daardoor zijn we in staat alert én flexibel in te spelen op aanvragen van onze relaties. In Limburg, maar ook over de provinciegrenzen heen.

Op de arbeidsmarkt gaan we elke uitdaging aan. We zien kansen en benutten ze. Hierbij verliezen we het menselijke aspect, de persoonlijke interesse naar zowel kandidaat als opdrachtgever, nooit uit het oog. Waarde creëren en jou personele vraagstuk oplossen. Dat is wat wij Doen.

Dit is wat wij voor jou kunnen Doen!

De ideale kandidaat voor iedere vacature. Daar gaan we voor. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Laat het ons even weten. Gewoon Doen!

Uitzenden

Vertel ons wie je zoekt, dan vinden wij razendsnel de juiste flexwerker. Gewoon een kwestie van Doen.

Detacheren

Op zoek naar extra versterking voor langere tijd en toch flexibel blijven? Dat kan. Onze professional gaat via detachering aan de slag. Op projectbasis of voor een afgesproken periode. Zo Doen we dat.

Werving & Selectie

Vacature openstaan, maar geen tijd om naar een geschikte kandidaat op zoek te gaan? Als ervaren arbeidsbemiddelaars weten wij precies waar hem of haar te vinden. Is er een match? Dan kan de kandidaat meteen in dienst worden genomen. We Doen niet anders.

Payroll

Kunt u de verloning van uw medewerker onderbrengen bij ons. Wij treden op als juridisch werkgever en regelen alle administratie rondom het dienstverband!