Certificeringen

NEN 4400 certificering
Kwaliteit staat bij Doen Uitzendorganisatie BV voorop. Dit blijkt uit het feit dat wij NEN 4400 gecertificeerd zijn en dit waarborgen door ieder jaar opnieuw strenge controles en audits op onze activiteiten te laten uitvoeren. Doen staat voor een eerlijke en betrouwbare samenwerking en wil dit graag aan de buitenwereld laten zien.

NEN-keurmerk
Het NEN-keurmerk, welke door de Stichting Normering Arbeid wordt uitgereikt, is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk.

NBBU
Doen Uitzendorganisatie BV is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. De NBBU is de brancheorganisatie voor meer dan 800 uitzendondernemingen door heel Nederland. Een NBBU-uitzendonderneming staat garant voor een uitzendonderneming welke voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Doen wordt dan ook periodiek gescreend door een onafhankelijke instantie waardoor constante kwaliteit gewaarborgd is en blijft. Door middel van het reeds genoemde NEN-4400 certificaat wordt dit dan ook aangetoond.

VCU certificering
Daarnaast is Doen ook VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en deze staan bij ons hoog in het vaandel. Actief als full-service uitzendorganisatie in de meest uiteenlopende branches betekent ook dat wij veelvuldig zaken doen met VCA gecertificeerde bedrijven voor wie het zeer belangrijk is om extra aandacht te besteden aan aspecten als veiligheid en gezondheid. Denk hier bijvoorbeeld aan bedrijven die actief zijn in de bouw, techniek of industrie. Doormiddel van het VCU certificaat toont Doen aan dat ons veiligheids- en gezondheidssysteem op orde is.

Ook de medewerkers die binnen uw bedrijf tewerk worden gesteld beschikken over alle gestelde veiligheidseisen, normen en uiteraard beschermingsmiddelen die van toepassing zijn binnen uw bedrijf en/of de desbetreffende werklocatie. Hierbij kunt u denken aan instructies met betrekking tot efficiënt en veilig werken welke men alvorens krijgt voor aanvang van de werkzaamheden en aanwezigheid op de werkplek. Daarnaast bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen of opleidingen die passen binnen zijn of haar vakgebied en waardoor onze medewerker dat ontbrekende puzzelstukje wordt binnen uw bedrijf waarnaar u opzoek was.

Indien u als opdrachtgever kiest voor een samenwerking met Doen Uitzendorganisatie BV dan garanderen wij u dat u met een kwalitatief zeer goede uitzendorganisatie in zee gaat.
Wij zullen er namelijk alles aan doen om onze kwaliteit te behouden en te waarborgen.

Al onze kantoormedewerkers zijn goed opgeleid, beschikken over veel kennis van de verschillende branches waarin wij actief zijn maar ook de lokale markt en hebben stuk voor stuk ruime ervaring in de uitzendbranche.

Contact

vragen over onze certificeringen? Neem dan contact met ons op.